Hornval - proponuje ciekawe i niebanalne rozwiązania dla Twojego domu lub Firmy.

Inovativni i izdržljiv proizvod - Hornval ograde

Naša ponuda

hornval niemiecka jakość

Kvalitet znači — Hornval

Najkvalitetniji rad

Imamo četvrt veka iskustva u proizvodnji krovnih i oluka. Izvanredni specijalisti u industriji su sa nama. Zajedno ćemo odabrati optimalna rešenja za vas, vaš dom ili vašu kompaniju!

Stalno teži razvoju

Naši specijalisti stalno rade na novim rešenjima za Vaš dom, baštu ili kompaniju. Svake godine realizujemo inovativne proizvode u proizvodnju. Naš najnoviji proizvod su ograde koje u Srbiji možete kupiti od našeg partnera – NSG. Ove ograde su inovativne, ali pre svega veoma izdržljive i estetske. Vaša okolina će izgledati sjajno!

Pakovanje i transport

Pakovanje naših baštenskih proizvoda i ograda se veoma pažljivo prati. Koristimo visokokvalitetne kutije koje ćete moći sami da prevezete putničkim automobilom. Bezbednost proizvoda je prioritet.

Ogradu

Naš sistem je napravljen je od presvučenog čelika prekrivenog slojem cinka i zaštitnim i dekorativnim premazima. Na ovaj način se osigurava dugogodišnje trajanje ograde. Nove mogućnosti koje pruža premazivanje čelika premazima koji imitiraju različite vrste drveta omogućavaju da naše ograde izgledaju kao ograde od pravog drveta.

Pribor za baštu

Da li sebe smatrate veštim baštovanom? Da li sanjate o uzgajanju sopstvenog organskog povrća i bilja? Da li volite da prostor oko Vaše kuće bude uredan? Ne želite da trava i korov rastu oko Vašeg drveća? Ako ste na bilo koje od ovih pitanja odgovorili sa „da“, to znači da su Garden by Hornval proizvodi za Vas.