System obróbek ECO+ znajduje zastosowanie głównie na budynkach mieszkalnych.

Piederumi

ECO + mirgošanas sistēma galvenokārt tiek izmantota dzīvojamās ēkās. Apšuvumi tiek ražoti uz profesionālām, pilnībā datorizētām vācu iekārtām, kas garantē 100% produktu atkārtojamību.

hornval niemiecka jakość

Jumta kores un parapeti

Kores un parapeti nodrošina jumta smaili pret ūdens un sniega iekļūšanu. Tāpat pasargā no citiem ārējiem faktoriem, kuri varētu iekļūt zem jumta seguma.

Jumta kores dakstiņš

Taisnā jumta kore

Parapets slīpais

Parapets taisnais

Universāla jumta kore

Groza notekas

Jumta groza notekas ir elementi, kurus uzstāda jumtu nogāžu savienojumos.
Šī josla ir visvairāk noslogota no ūdens vai sniega nogulsnēm. Groza apdari papildus tiek blīvēta ar pašlīmējošiem ķīļiem, kuri neļauj iepūst ūdeni un sniegu, kā arī nodrošina pareizu ventilāciju.

Mazā groza noteka

Lielā groza noteka

Noteku sloksnes

Sloksnes zem notekām tiek uzstādītas uz ēkas priekšējā paneļa. Papildus estētiskam izskatam tās neļauj samirkt fasādes dēļiem.
Sloksnes virs notekas ir paredzētas, lai aizsargātu sofītu un ēkas sienu no ūdens un sniega starp jumta virsmu un noteku.
Nodrošina sienas pret mitrumu un fasādes bojājumiem.

Sloksne zem notekas

Sloksne virs notekas

Citi elementi

Apakšējā vējmala

Apakšējā vējmala ir papildinājums augšējai vējmalai, tas nozīmē, ja jumta sānu mala ir platāka par 10 cm, tad izmantojam apakšējo vējmalu, kuru ievietojam zem augšējās vējmalas, lai nosegtu dēli vai jumta sānu spāres.

Augšējā vējmala

Augšējā vējmala ar vienu malu pārsedz par apmēram desmit centimetriem jumta slīpo posmu, savukārt otra mala jumta sānu malas. Tās uzdevums ir aizsargāt sānu malu no vēja iedarbības, kā arī nodrošināt, lai ūdens nenokļūtu zem jumta seguma.

Savienotājs

Savienotājs tiek uzstādīts uz dažādu meteriālu savienojumiem. Jumta kopne strādā visu laiku, tādēļ ir nepieciešamība izmantot divdaļīgas apdares, kur vienu no apdares stiprinām pie jumta slīpuma, bet papildus nodrošinājuma līsti pie mūra.

Sniega barjera

Sniega barjeras un sniega tvērēja uzdevums ir nodrošināt teknes no krītošā sniega, lai tās netiktu norautas, kā arī nodrošināt pret bojājumiem no krītošā sniega (ēkas priekšā).

Sākuma līste do H5

Sākuma līste H5 ir zibspuldze, kas atvieglo pirmās loksnes uzstādīšanu virs notekas.

Jumta piederumi

Jumta lenta

To parasti izmanto, lai noblīvētu apšuvumus pie jumta ielejām un kores, daļu dzegas, jumta logus, skursteņus, kā arī ventilācijas un jumta logus. Šī lente nodrošina ilgstošu hermētiskumu un augstu izturību pret nelabvēlīgiem laikapstākļiem.

Jumta folija

Tas ir viens no svarīgākajiem jumta konstrukcijas elementiem. Tas nodrošina siltumizolāciju un pasargā no sniega un lietus. Jumta folija ir tvaiku caurlaidīga (pārvada ūdens tvaikus no iekšpuses).
Tvaika caurlaidība: 3000g / m2 / 24h.

Parapeti lente

Viena slāņa ventilācijas lente tiek izmantota kā ventilācijas un blīvējuma elements horizontālām un diagonālām kores flīzēm. Tas ir izgatavots no profilētas alumīnija loksnes, poliestera ģeotekstila, kas izgatavots no termoreaktīvām šķiedrām, un butila līmlentes. Tas aizsargā jumta virsmu pret sniega, lietus, mitruma, putekļu un netīrumu iekļūšanu no kores sāniem.

Ķīļveida blīvējums

Pašlīmējošās blīves no tehniskām vai filtrējošām putām. Tie novērš putekļu, netīrumu un lapu nokļūšanu zem jumta seguma. Tie pasargā no sniega pūšanas. Izmanto ielejas notekcauruļu, jumta logu atloku, kores blīvēšanai.

Profila blīves

Paredzēts flīzēm un trapecveida loksnēm.

Skrūve ar blīvējumu

Skrūves ar blīvēm tiek izmantotas jumta dakstiņu, trapecveida lokšņu un apšuvuma nostiprināšanai.
Gumijas blīve, kas ir skrūvei, ir izturīga pret laikapstākļiem, tādējādi nodrošinot stiprinājuma hermētiskumu.

Ventilācijas kamīni

Ventilācijas skursteņi nodrošina gaisa apmaiņu zem jumta seguma. Pieejams izolētā un nesiltinātā versijā, kas paredzēta visu veidu metāla jumta dakstiņiem un trapecveida dakstiņiem, ko ražo Hornval.

Pielāgošanas laka

To izmanto skrāpējumu vai citu bojājumu punktveida krāsošanai, kas radušies uz krāsas pārklājuma, piemēram, transportējot, velkot lokšņu uz jumta. Lakas ir pieejamas aerosolā vai traukā.

Jumta logs S18/S35

Hornval jumta logi, kas izgatavoti no stikla šķiedras pastiprināta poliestera, ir lieliski piemēroti ražošanas un noliktavas telpu apgaismojumam. Darba temperatūra no -40˚C līdz + 120˚C garantē, ka mūsu jumta logi lieliski sadarbojas ar trapecveida loksni, nedeformējoties mainīgu laikapstākļu ietekmē.

NON AQUA

Pretkondensācijas barjera NON AQUA atrisina problēmas ar ūdens izgarojumu kondensātu ēku iekštelpās. Pārklājuma pielietošana uz apakšējā jumta klājuma slāņa uzkrāj mitrumu īpašā „kabatā”, kas ir izveidota membrānā. Pateicoties tam, kondensāts neuzkrājas un nebojā materiālus, kas atrodas zemāk par jumta klājumu.

Vai jums vajag vairāk?

Lai apmierinātu mūsu darbuzņēmēju vajadzības, Hornval uzsāka nestandarta apšuvuma ražošanu. Piedāvājam apšuvumus, kas tiek izmantoti industriālajos objektos (ražošanas zālēs, universālveikalos, lielveikalos, autosalonos, degvielas uzpildes stacijās). Apšuvumus varam izgatavot līdz 6 m garumā un 0,75 mm biezumā no uzticēta vai sava materiāla, pēc pasūtītāja tehniskā rasējuma. Katrs pieprasījums tiek izskatīts atsevišķi, un cena ir atkarīga no apšuvuma skaita un platuma. Novērtējumu veic tehniskais un komerciālais konsultants pēc pieprasījuma ar zīmējumu saņemšanas pa faksu vai e-pastu. Atbilde tiek sniegta tajā pašā dienā, un aizpildīšanas termiņš nav ilgāks par 7 darba dienām. Izņēmuma gadījumos mēs varam saīsināt šo laiku līdz 1 dienai.

vai jūs meklējat kaut ko citu?


pārbaudi pārējo piedāvājumu: